• Online interieur/ opruimadvies mogelijk! Laagdrempelig, makkelijk en snel.
  • Bel me gerust voor meer informatie: 06 - 236 55 642

Prijzen

Voor een nachtje slapen in ons boothuis vragen we 225 euro.

Voor een heel weekend, startend op vrijdag 15.00 uur en eindigend op maandag 10.00 uur, is dat 475 euro, exclusief schoonmaakkosten en op basis van maximaal 4 personen. Komt u met meer, dan rekenen we voor iedere extra persoon 60 euro per weekend. Er kunnen maximaal 6 mensen slapen, tenzij u zelf zorgt voor een matrasje of iets dergelijks. 

Voor een week rekenen we 1300 euro. Op basis van 4 personen, exclusief schoonmaak. Voor ieder extra persoon rekenen we 100 euro per week.   

Beddengoed

Op ieder bed vindt u een schoon dekbedovertrek en kussensloop tot maximaal 4 personen. Wilt u de bedden opgemaakt hebben, dan rekenen we hiervoor 7,50 p.p. Ook kunt u voor iedere extra persoon beddengoed huren.

Schoonmaakkosten:

U kunt er voor kiezen na het weekend de deur achter u dicht te trekken. U betaalt dan 100 euro aan schoonmaakkosten. Of u laat het boothuis achter zoal u het aangetroffen heeft. Dan rekenen we uiteraard geen extra kosten.

Boot(je) huren?

Onder het boothuis liggen twee boten die u kunt huren. Een klein bootje dat u zelf kunt varen. Zie voor prijzen en beschikbaarheid www.vakantiebootverhuur.nl.

Ook hebben we een sloep liggen. U kunt deze sloep 2 uur huren, inclusief schipper en brandstof voor 175,00 euro op basis van 5 personen.

Voor iedere extra persoon rekenen we 15 euro. Het aantal personen is maximaal 10.

Elk half uur extra is 40 euro.

Bij snel varen (harder dan 20 km/uur) rekenen we 10 euro per kwartier extra.

Optioneel dragen we zorg voor gekoeld bier, wijn of frisdrank naar keuze.