Verkoopstyling - prijs op aanvraag

U bent klaar om uw woning te verkopen. Maar is uw woning ook verkoopklaar?

 

Uw huis verkopen begint bij een perfecte presentatie van uw woning.

Verkoopstyling is daarbij een geweldig hulpmiddel. U zult uw huis beter en sneller verkopen. De eerste interesse voor uw huis wordt gewekt door aansprekende foto's op Funda. Een potentiële koper start zijn zoektocht in de meeste gevallen namelijk online. Mensen kiezen dan uiteraard sneller voor een woning die ook aantrekkelijk gepresenteerd wordt. En waarin ze niet uw thuis zien, maar waarin ze hun droomhuis herkennen.

Neutraal ingericht, met de juiste sfeer en opgeruimd, helpt het een potentiële koper zich vanaf de foto's in de woning te verplaatsen. Uw huis zal eerder opgemerkt worden dus die eerste indruk is ontzettend belangrijk. Het leidt bewezen tot een breder kijkerspubliek en uiteindelijk tot een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs.

Als gecertificeerd verkoopstyliste (of vastgoedstyliste, dat is hetzelfde) ben ik opgeleid door het erkende opleidingscentrum House of KIKI en aangesloten bij het CNVV, het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten. Dit is een landelijke netwerk met een keurmerk voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ik hanteer de hands-on methode. Dus zelf de handen uit de mouwen zodat u na een dag (of twee) een woning heeft die verkoopklaar is. Daarbij maak ik zoveel mogelijk gebruik van de meubels en accessoires die al in de woning aanwezig zijn.

Mijn streven is om een zo rustig en sfeervol mogelijke inrichting te creëren, die de focuspunten van uw huis benadrukken. 

 

Bent u makelaar?

Dan kunt u het verschil maken in vergelijking met uw collega's!  Door iedere woning tijdens de verkooppresentatie en  bezichtiging aan potentiele kopers te tonen als een toekomstig thuis?

U geeft daarmee een visitekaartje af aan toekomstige kopers. Op deze manier onderscheidt u zich van uw concurrent en blijft u deze steeds een stap voor. De samenwerking met een verkoopstyliste is daarmee een waardevolle en unieke aanvulling op uw diensten.

Liever een stijlvol ingericht huis dat sneller verkoopt dan de verkoopprijs naar beneden! Er zijn verschillende aanpakken mogelijk, ieder huis is tenslotte anders.  Maar voor (bijna) ieder huis geldt: verkoopstyling loont!