• Online interieur/ opruimadvies mogelijk! Laagdrempelig, makkelijk en snel.
  • Bel me gerust voor meer informatie: 06 - 236 55 642

Verkoopstyling

Verkoopstyling is een geweldig hulpmiddel om je huis sneller te verkopen of te verhuren. De eerste interesse voor je huis wordt gewekt door aansprekende foto's op Funda of Jaap. Een potentiële koper start zijn zoektocht in de meeste gevallen namelijk online. Mensen kiezen dan uiteraard sneller voor een woning die ook leuk gepresenteerd wordt.

Neutraal ingericht, met de juiste sfeer en opgeruimd helpt het een potentiële koper zich vanaf de foto's in de woning te verplaatsen. Je huis zal eerder opgemerkt worden en die eerste indruk is ontzettend belangrijk. Het leidt tot een breder kijkerspubliek en uiteindelijk tot een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs.

 

Tarieven op aanvraag.

 

 

 

 

Als gecertificeerd verkoopstyliste (of vastgoedstyliste, dat is hetzelfde) ben ik opgeleid door het erkende opleidingscentrum House of KIKI en aangesloten bij het CNVV, het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten. Dit is een landelijke netwerk met een keurmerk voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ik hanteer de hands-on methode. Dus zelf de handen uit de mouwen zodat u na een dag een woning heeft die verkoopklaar is. Daarbij maak ik zoveel mogelijk gebruik van de meubels en accessoires die al in de woning aanwezig zijn. Mijn streven is om met een relatief klein budget een zo rustig en sfeervol mogelijke inrichting te creëren, die de focuspunten van je huis benadrukken. 

Er kan aanvullend gekozen worden voor een accessoires-pakket om (de foto's van) je woning nog aantrekkelijker te maken.

Liever een stijlvol ingericht huis dat sneller verkoopt dan de verkoopprijs naar beneden! Er zijn verschillende aanpakken mogelijk, ieder huis is tenslotte anders. 

Maar voor (bijna) ieder huis geldt: verkoopstyling loont!